O NAMA

 

Dobrodošli na web stranicu www.apartmani-ela.hr
APARTMANI "ELA" -Podgora

Geografska širina: 43°14'39.01"N

Geografska dužina: 17° 4'30.73"E

Apartmani Ela nalaze se na makarskoj rivijeri u mjestu Podgora. Kuća se nalazi u mirnom stambenom dijelu mjesta pa se već za 5 minuta pješke možete naci u gužvi ljetnih dogadjanja na otvorenom ili na plaži, a kad se zaželite povuci i naspavati, odmor u miru pronalazite u našim apartmanima.
Od zanimljivosti u Podgori nude se odlasci na rafting na rijeku Cetinu, prirodni rezervat Biokovo, obližnja svetišta (Međugorje, Vepric-Makarska), organizirani izleti na obližnje destinacije, organizirani izleti brodom na obližnje otoke (Hvar, Brač i Korčula), organizacija zabavnih i kulturnih sadržaja od strane turističke zajednice, organizacija ribarskih večeri, organizacija pučkih zabava.
Podgora se odlikujekao luka nautičkog turizma sa lijepim plažama, blagom obalom, idealna za obiteljski odmor i ugodne šetnje mediteranskom rivom - bogata ponuda u gradu (dućani, tržnica, kafići, restorani) - najraznovrsnija ponuda u neposrednoj blizini (restorani, barovi, klubovi) dugačkom šetnicom uz more i prekrasnim šljunčanim plažama.
Ovim putem želimo vam iskazati gostoprimstvo i ugodan boravak u APARTMANIMA "ELA".
Sve Vaše eventualne nedoumice i pitanja riješit ćemo brzim odzivom putem e-maila.

HOME